Thai Masszázs Neked

Összhangban önmagaddal

Rólam

2017. február 09. 17:39 - Thai Masszázs Neked

Rita vagyok, thai masszőr , valamint BBMM babamasszőr, BBMM babamasszázs oktató. (bővebben a babás témában itt olvashatsz, ha gondolod :) )

Az igazság az, hogy nem mindig voltam a tudatos, egészséges életmód híve. Miért mondom ezt el, amikor az ellenkezőjét kellene írnom? Azért mert tudom, hogy nem könnyű változtatni a (helytelen) szokásokon, felismerni az esetleges rossz példákat, amik eddig előttünk voltak és beismerni, hogy „igen, ezt rosszul csináltam eddig” és ami a legfontosabb, hogy „változásra van szükségem”.

De azt gondolom, hogy mindenkinek az életében eljön egyszer egy fordulópont, amikor megelégeli az állandó hajtást, rohanást és megálljt parancsol. Kinek korábban, kinek később, kinek valami rossz dolog kapcsán, kinek, mert még időben felismerte a helyzetet. De ami tényleg nagyon fontos, még ha elcsépelt is: Soha nem késő változtatni! Soha!

A thai masszázs rengeteg mindenre megtanított. Megtanított elengedni, felismerni, átértékelni, másképp látni, átérezni, pihenni, hálát adni, egészségesen élni, bízni.

Szeretném előhívni Belőled is ezeket a megtapasztalásokat. Szeretném, ha jobb egészségi életszínvonalon élnél. Szeretném, ha egészséges lennél testben és lélekben, ha összhangban lennél önmagaddal, mert minden innen kezdődik. Szeretném, ha csak úgy jobb kedved lenne és ezzel a pozitív szemlélettel másokat is megajándékoznál.

Köszönöm, hogy engem választasz, találkozzunk mihamarabb!

Szeretettel

Rita

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thaimasszazsneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9012243152
süti beállítások módosítása