Thai Masszázs Neked

Összhangban önmagaddal

"ÚGY DÖNTÖTTEM BOLDOG LESZEK, MERT AZ NAGYON EGÉSZSÉGES."

2017. június 02. 20:41 - Thai Masszázs Neked

És TE?

​"Úgy döntöttem boldog leszek, mert az nagyon egészséges."

Voltaire

És amúgy tényleg. Remek kiindulási alap. A dolgokhoz való hozzáállásunk alapjában határozza meg kedvünket, jellemünket és még egészségünket is. Persze olykor elszakad a cérna. Mindenkivel megesik. De nem mindegy, hogy megnyugszunk, magunkba szállunk, értékeljük az eseményeket és mefgontoltan tesszük meg a következő lépést, vagy első felindulásból követjük el a meggondolatlanságokat, melyeket később igencsak megbánhatunk. 
woman-afraid-in-bed.jpg
Az indulatainkat kezelni tényleg nem könnyű dolog. Ahhoz, hogy ezt sikerrel végezzük, meg kell ismernünk önmagunkat. Fegyelmeznünk kell önmagunkat. Tisztában kell lennünk gyengeségeinkkel és erősségeinkkel is. Sokszor ez egy élethosszig tartó folyamat. Ezekhez az önismereti lépésekhez pedig alkalmakat kell teremtenünk. A megtapasztalás fontos. A történtek kiértékelése pedig legalább ugyanannyira. És ahhoz, hogy megtaláljuk a helyet a világban, vagy például hogy megtaláljuk azt az embert, aki életünk végéig a párunk lesz, ahhoz előbb magunkkal kell tisztában lennünk. Magunkkal kell jóban lennünk. Tudnunk kell, hogy számíthatunk-e magunkra akárhogy is lesz. És ez lehet, hogy furcsán hangzik, de az egyetlen ember, aki mindig mindenhol, jóban, rosszban, betegségben, egészségben veled lesz, az TE ÖNMAGAD. Úgyhogy érdemes magunkkal barátságot kötni. Érdemes megtanulni kezelni magunkat! 
lojueguito-max-2.jpg
Csendesedj el. Zárj ki minden zajforrást. Találd meg azt, ami kikapcsol. Például, ha szép idő van, ülj ki a szabadba. Napozz, vagy pihenj az árnyékban. Szívj friss levegőt, mélyen. Érezd, hogy a tütőd megtelik a friss levegővel. Hallgasd a bioszféra muzsikáját. Ha nem tudsz kimenni a természetbe, akkor pedig keresd meg azt, ami kikapcsol. Én azt szeretem (ha a fentiek nem megvalósíthatóak), ha félhomály van, megyújthatok egy illatgyertyát, bekapcsolhatok egy kis lágy jazz-t és a kanapén fekve hagyom, hogy az illat és a zene kitisztítsa az elmém. Érzem, ahogy süppedek mélyebbre és mélyebbre. Élvezem a zenét, a harmóniát. 
64989bc06a39bd71b55057fff144ecf2.jpg
Ilyesmit élhetsz át akkor is, ha masszázsra jössz. Halk zene, félhomály, illatok. Olyan pihenés, amely nem csak a megfáradt testednek, hanem a lelkednek is jót tesz. Amikor az elején még gondolkozol, aztán egyszerűen már képtelen vagy rá. Elszáll minden gondolatod és csak fekszel.  Talán alszol is. És eltelik 1-1,5 óra és úgy érzed, hogy jobban vagy. Úgy érzed, hogy feltöltődtél vagy épp végre lenyugodtál. Akár fél óra után is azt érezheted, hogy egy hétvégét pihentél. Muszáj magaddal is foglalkoznod, nem lehet minden fontosabb! Ha Te nem vagy jól, semmi se lesz jó(l) körülötted. Ha nem megy egyedül, szólj! Segítek. Masszázzsal. Szeretettel.

Kerülj összhangba Önmagaddal!

fbfejlec.jpg

Ha tetszett a cikk, oszd meg, nyomj egy like-ot, valamint további hasznos tartalomért kövess Facebookon és Instagramon. ;)

Ha érdekelnek babás tartalmak is, akkor látogass meg a Babagyúró weboldalon, a Babagyúró blogon, a Facebook, valamint az Instagram oldalamon is. 

Képek hivatkozásai: http://www.hercampus.com, http://mascatesta.com, https://hu.pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thaimasszazsneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7912560319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása