Thai Masszázs Neked

Összhangban önmagaddal

3 TUTI TIPP, HOGY TE LEGYÉL A LEGFITTEBB TAVASSZAL IS

2017. február 20. 08:00 - Thai Masszázs Neked

Jön a tavasz, ébresztő!

Lassan beköszönt a tavasz. Ilyen kemény tél után épp itt lesz már végre az ideje. A tél folyamán legyengült szervezetünkre azonban kiemelt figyelmet kell szentelnünk.

uj.pngKép: http://www.thaimasszazsneked.hu/

NÉZZÜNK NÉHÁNY TIPPET, HOGY MARADHATSZ FITT ÉS EGÉSZSÉGES AZ ENYHÜLŐ IDŐVEL ÉLEDŐ BAKTÉRIUMOK ÉS VÍRUSOK ELLENÉRE IS

 1. Igyunk sok folyadékot, lehetőleg tiszta vizet

Habár télen nem kívánjuk annyira a folyadékot, mégis muszáj unszolni magunkat, hogy igyunk. Gondoljunk csak bele, nem csak a hideg miatt lehet száraz és repedezett a bőrünk, hanem a folyadékhiány miatt is. Ha annyira nem szeretjük a sima vizet, akkor az édesített italok helyett, némi citrommal adjunk neki pikáns ízt. Így C-vitaminhoz is jutunk, bőrünknek is jót tesz, valamint italunk is finomabb! ;) Talán ilyenkor jobban kívánjuk a meleg italokat, ezesetben bátran fogyasszunk zöld- vagy gyógyteákat (csalán, kamilla, hársfa, ami kiváló megfázás esetén is) cukormentesen.

lemon-water.jpgKép:http://www.rebootwithjoe.com

2. Mozogjunk rendszeresen, aludjunk eleget

Semmi új? Tényleg semmi, de talán még mindig sokan nem tudják, hogy a mozgással bizony sokat tehetünk nem csak a formás idomokért, hanem immunrendszerünkért is. Akik rendszeresen mozognak és megfelelő mennyiségű időt hagynak regenerálódásukra, sokkal fittebben veszik a mindennapi akadályokat, egészségesebbek, életerősebbek és kevésbé teríti le őket a sok kórság, valamit a stressz által okozott különböző negatív hatások.

sleeping-woman-and-alarm-clock-bedroom-home.jpgKép:www.medicaldaily.com

3. Járjunk thai masszázsra

Hogy jön ez ide? Furcsa? Pedig nem az. A thai kultúrában évezredek óta "védekeznek" a betegségek ellen masszázzsal. A thai masszázs képes aktiválni a szervezet öngyógyító mechanizmusait, támogatni immunrendszerünk erősödését. Nem csak testileg, de lelkileg is. Hiszen tudjuk, hogy mindkettő nagyon fontos, nem hiába született meg az az ősrégi mondás, hogy "ép testben ép lélek". Lelkiállapotunk erősen kihat közérzetünkre is. A masszázs során ellazulhatunk, elengedhetjük gondjainkat, kiűzhetjük a stresszt, kicsit magunkkal foglalkozhatunk, vagy csak élvezhetjük az ellazító mozdulatokat. Természetesen aromaterápiás jelleggel is hat a jótékony gyógynövények belélegzése, amennyiben aromaolajos masszázst választunk. Testünk tudja mire van szükségünk, adjuk meg neki az esélyt a kibontakozásra!

_dsc6081.jpgKép: http://www.thaimasszazsneked.hu/, http://zsoltkudar.com/

Örömteli, egészséges, szép tavaszvárást mindenkinek! :)

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg, nyomj egy like-ot, valamint további hasznos tartalomért kövess Facebookon és Instagramon. ;)

Ha érdekelnek babás tartalmak is, akkor látogass meg a Babagyúró weboldalon, a Babagyúró blogon, a Facebook, valamint az Instagram oldalamon is. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thaimasszazsneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8912240570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása