Thai Masszázs Neked

Összhangban önmagaddal

3 ELLENÁLLHATATLAN VALENTIN NAPI AJÁNDÉKÖTLET

2017. február 13. 16:34 - Thai Masszázs Neked

Nos, a Valentin nap egyre megosztóbb. Van, aki oda van érte és alig várja, van aki szinte ellenkampányol.

sziv_1.jpgKép: http://thegreengables.co.uk

Ha Te inkább az ünneplők táborát erősíted, akkor súgok néhány kihagyhatatlan ötletet, amivel meglepheted Kedvesed:

1. Készíts neki reggelit

Ki ne szeretne gőzölgő kávé illatára ébredni... Főleg, ha ágyba  is hozzák a kedvenc reggelidet. Ez a kedvesség igazából a szeretetedből fakadó önfeláldozásodon (hogy korán felkelsz még a párod előtt) és a kreativitásodon kívül nem kerül extra nagy összegbe. Egy finom croissant vagy egy jó tojásrántotta remekül indítja a napot. Arról nem is beszélve, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, úgyhogy minden szempontból kitűnő. ;)

breakfast1.jpgKép: http://demo.oboxsites.com

2. Lepd meg virággal

Ez mondjuk főképp az uraknak szól. Minden nő szereti a virágot. Főleg kapni egy fess úriembertől. Hát még a Kedvesétől! :D Legyen kicsi, nagy, egy szál vagy csokor, mindegy. Szeretjük! ;) (máskor is....)

virag.jpgKép: https://www.pinterest.com

3. Kényeztesd

Gondoltad volna, hogy tehetsz neki úgy is jót, ha Te nem vagy vele? De-de... Például thai masszázzsal. Hidd el, ezzel aztán tényleg mindketten nyertek. Kedvesed kisimult, jókedvű, pihent lesz és nem lesz ereje vitatkozni. Nem rossz, ugye? ;) Ezen túl egy értelmes ajándékot is adsz, amit garantáltan imádni fog! Minek adnál egy újabb "cuki plüssmacit", ha van jobb is? ;) Bővebb infót itt találsz. ;)

_dsc6079.jpgKép: http://www.thaimasszazsneked.hu, http://zsoltkudar.com

Jó ünneplést! ;)

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg, nyomj egy like-ot, valamint további hasznos tartalomért kövess Facebookon és Instagramon. ;)

Ha érdekelnek babás tartalmak is, akkor látogass meg a Babagyúró weboldalon, a Babagyúró blogon, a Facebook, valamint az Instagram oldalamon is. 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thaimasszazsneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8412253822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása